• Bestuur
    Freriks, JohnVoorzitter
    Hendrixen, RuudLid
    Tichelaar, FolkertLid

Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• Technische commissie
    LidInformatieFoto
    Hendrixen, Martin
    Pastoors, Jan Willem
    Hendrixen, Ruud
    Robben, Tom
    Zeevalkink, Rob

Er zijn 2 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• Wedstrijdsecretariaat
    Meijer, René
    Hendrixen, Martin
    Rengelink, Erik
    Hendrixen, Ruud
  • Administratie en boekhouding
    Weijl, MikeLedenadministratie
    Heuvels, MartinVoorzitter kas protocol commissie
    Tichelaar, FolkertBeheerder donateurs Lid kas protocol commissie
    Robben, SjoerdOndersteuning Penningmeester Lid kas protocol commissie
    Nusselder, Miep
    Harmsen, JanKassa
    Bergevoet, Raymond

Er zijn 6 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• Sponsorcomissie
    Jager, Michel de
    Smeitink, Hans
    Jansen, Mike
    Visser, Ron

Er zijn 3 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• Sponsoring is belangrijk voor het voortbestaan van een sportvereniging. Ook voor v.v.Gendringen geldt dit. Gelukkig weten wij dat er binnen het bedrijfsleven voldoende draagvlak is voor onze voetbalvereniging. Mensen en bedrijven voelen zich verbonden met v.v.Gendringen en willen iets voor onze club betekenen.

De huidige sponsorcommissie is enige jaren actief en heeft, naast werving, een aantal doelen geformuleerd:
    • Middels de open en persoonlijke structuur langdurige relaties aan gaan met geïnteresseerde bedrijven.
    • Het onderhouden van contacten met bestaande relaties
    • Het coördineren van afspraken met sponsoren.
    Met deze doelen wil de commissie een bijdrage leveren aan de positieve uitstraling van v.v.Gendringen richting haar interne en externe omgeving. Dit wordt gerealiseerd met reclameborden rond de velden, advertenties in het clubblad, balsponsoring, het scheppen van financiële middelen ten behoeve van activiteiten voor alle leden en uiteraard het op een correcte wijze uitdragen van de bedrijfsnaam van de aangesloten sponsoren.

De sponsorcommissie is erg afhankelijk van de inzet van leden. Op hun aanwijzingen en tips willen wij graag inspelen om deze nieuwe contacten te bezoeken, te informeren en hun een passend concept voor te leggen. Dus mocht u een ondernemer kennen die geassocieerd wil worden met v.v.Gendringen, neem contact op met de sponsorcommissie en wij zorgen voor een spoedige en correcte afhandeling.

Voor degene die als sponsor bij v.v.Gendringen betrokken willen zijn, zijn er verschillende sponsormogelijkheden samengesteld. Mogelijkheden die aansluiten bij de wensen van de huidige, maar ook zeker toekomstige, sponsoren. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.
  • Consul
    Rengelink, Erik
  • Communicatie
    Nusselder, PeterTekstschrijver
    Siebenheller, MichaelWebsite en nieuwsbrief
    Sinderdinck, TomSocials
    Stienezen, RickTechnische ondersteuning ICT
    Aalders, JornVideo en foto's
    Bresser, JanneSocials
    Ketelaar, Roy
  • Materiaal commissie
    Massop, Willy
    Romp, Gerian
  • Maandagmorgenploeg
    Nusselder, Dirk
    Schrijvers, Toon
    Egbers, Theo
    Grotenhuis, Johan

Er zijn 4 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• JAC/WAC/NEC
    Thijssen, Martijn
    Messink, Wouter
    Blumer, Marloes
    Jager, Anouk de

Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• SuperTeam
    Blumer, Koen