• Bij Gendringen/SVGG JO19-1 ademen we voetbal, passie en teamgeest. Een geweldige kans ligt nu voor jou om deel uit te maken van ons enthousiaste team als assistent scheidsrechter. Helaas heeft onze beoogde assistent scheidsrechter op het laatste moment moeten afzeggen, en daarom richten we ons tot de voetbalgemeenschap met een dringende oproep.

    Ben jij de persoon die met vlag in de hand en een scherp oog het spel tot in de puntjes wil volgen? Deel uitmaken van de spanning en opwinding van de wedstrijd terwijl je vanaf de zijlijn bijdraagt aan een eerlijk verloop? Dan ben jij degene die we zoeken! Jouw rol als assistent scheidsrechter is van onschatbare waarde, en je zult een onuitwisbare stempel drukken op de wedstrijden van Gendringen/SVGG JO19-1.

    🔍 Wat zoeken we: Als assistent scheidsrechter verwachten we niet alleen een scherp zicht op het spel en een goede kennis van de regels, maar ook een positieve instelling en een bereidheid om samen te werken met ons team van gepassioneerde voetballiefhebbers. Je hebt de kans om te leren en te groeien in je rol, en wie weet welke nieuwe vriendschappen je zult sluiten binnen onze hechte gemeenschap.

    🤝 Hoe kun jij helpen: Jij kunt ons uit de brand helpen en deel worden van onze voetbalfamilie. Of je nu een ervaren assistent scheidsrechter bent of net begint, jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd en zal een directe impact hebben op het succes van Gendringen/SVGG JO19-1.

    📞 Neem direct contact op: Twijfel niet langer en grijp deze kans aan om betrokken te raken bij een fantastisch voetbalavontuur.  Samen zorgen we voor eerlijke en opwindende wedstrijden waar we trots op kunnen zijn!

    Samen voor de overwinning, Het Gendringen/SVGG JO19-1 Team