• vv Gendringen maakt kennis met Lars Dijkstra
  20 sep 2023
 • De selectie van Gendringen 1 heeft zich dit seizoen versterkt met een nieuwe hoofdtrainer, 2 nieuwe krachten en door de terugkomst van 2 oude bekenden. In dit laatste artikel stellen we graag Lars Dijkstra aan je voor.

  Een Kennismaking met Lars Dijkstra

  In een zoektocht naar versterking voor de selectie heeft VV Gendringen een veelbelovende aanwinst binnengehaald: Lars Dijkstra. Op 24-jarige leeftijd, afkomstig uit Nijmegen, brengt Lars niet alleen zijn voetbaltalent mee naar onze club, maar ook een schat aan ervaring en ambitie.

  Achter de Schermen bij Lars Dijkstra

  Laten we Lars wat beter leren kennen. Hij is geboren in het pittoreske Winterswijk en verhuisde vanwege zijn studie in 2019 naar Nijmegen. Momenteel werkt hij als juridisch medewerker bij de Rechtbank Zutphen en is hij op weg naar een nieuwe uitdaging als politieacademiestudent, met een verwachte startdatum in april 2024. In zijn schaarse vrije tijd is Lars te vinden in de sportschool, op een terrasje met vrienden of geniet hij van kostbare momenten met zijn familie.

  Een Voetbalreis Vol Toewijding

  Lars' reis in de voetbalwereld begon in de F'jes van FC Winterswijk, dat toen nog bekendstond als WVC. Zijn voetbalavontuur leidde hem door verschillende clubs, waaronder FC Trias, De Graafschap en FC Twente. Toch was het zijn tijd bij FC Trias waar hij op 16-jarige leeftijd zijn debuut maakte voor het eerste elftal onder de leiding van trainer Steven Verheijen. Zijn successen zetten zich voort bij Longa'30, waar hij kampioen werd in zowel de 1e klasse zondag (seizoen 2018/2019) als de reserve hoofdklasse (seizoen 2021/2022).

  De Weg naar VV Gendringen

  Wat bracht Lars naar VV Gendringen? Het was niet alleen de club, maar ook de regio die hem aantrok. Lars had al eerder tegen VV Gendringen gespeeld tijdens zijn periode bij FC Trias en was onder de indruk van de club, de accommodaties en het eerste elftal. Maar het was de ambitie en potentie van VV Gendringen die hem definitief overtuigden. De kans om onder leiding van Steven Verheijen te spelen, gaf het plaatje de finishing touch.

  De Toekomst Samen

  Lars Dijkstra brengt niet alleen zijn voetbalvaardigheden mee naar VV Gendringen, maar ook zijn positieve instelling en gedrevenheid. Hij is vastberaden om bij te dragen aan het succes van het team en kijkt uit naar een veelbelovende toekomst bij de club.

  VV Gendringen heet Lars Dijkstra van harte welkom en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. We wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe avontuur bij onze club.