• Stamppotavod voor de vrijwilligers.

Woensdag      : 21 december

Inloop             : 17.30 UUR

aanvang         : 18.00 UUR

Eindelijk. Het kan weer. Ons stamppotbuffet voor de vrijwilligers. Samen napraten over het afgelopen jaar, keuvelen over kerst en nieuw, biertje of wijntje drinken. Kortom een gezellig samen zijn. Dit omdat je vrijwilliger bent bij de vv Gendringen. Jij zorgt ervoor dat iedereen kan trainen en zondags kan voetballen op mooie velden en accommodatie. We beginnen de avond met een inloop vanaf 17.30 uur. Het eten start om 18.00 uur.

Iedereen die in welke vorm dan ook vrijwilligerswerk heeft gedaan voor onze club is van harte welkom. We hebben deze info daarom open op onze site en nieuwsbrief gezet.

Opgave via de mail [email protected] met de vermelding “vrijwilligersavond”.

UITERLIJKE OPGAVEDATUM T/M ZATERDAG 17 DECEMBER 23.59 UUR

Mocht je je opgegeven hebben en onverwachts niet kunnen? Meld je dan af. Zo kunnen we n.l. voedselverspilling voorkomen.

WE ZIEN JULLIE GRAAG OP WOENSDAG 21 DECEMBER VANAF 17.30 uur IN DE KANTINE.