• Het is weer zover! Jeugdleden kunnen zich nu aanmelden voor de jaarlijkse Ulftse Avondvierdaagse bij Martin Hendrixen en Wouter Pol. 

  Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt bepaald welke afstand er gelopen gaat worden. Het belooft een leuke en gezellige week te worden, waarin de jeugd van Gendringen samen kan genieten van wandelen, frisse lucht en gezelschap.

  De Ulftse Avondvierdaagse is niet alleen een traditie, maar ook een gelegenheid voor jongeren om samen plezier te hebben en de buurt te verkennen. Dus haal je wandelschoenen tevoorschijn en meld je snel aan voor dit leuke evenement!

  UPDATE 24-03-2024

  Van 5 tot en met 8 juni wordt de Ulftse Avondvierdaagse gelopen. Net als voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer met onze pupillen meelopen. 

  Natuurlijk kunnen we onze pupillen niet zonder begeleiding laten lopen. Daarom doen we een verzoek aan ouders/leiders om zich aan te melden als groepsleider. Het aantal groepsleiders is afhankelijk van het aantal pupillen dat meeloopt. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 23 april via mfm.hendrixen@gmail.com

  Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar bankrekeningnummer NL52RABO0116397470.

  Onthoud: INSCHRIJFGELD NIET BETAALD = NIET MEELOPEN!

   

  Met vriendelijke groeten,

  Martin Hendrixen