• Terug op de IJsselweide: Gijs Hakvoort's reünie met Gendringen
  15 sep 2023
 • Het is met groot genoegen dat we Gijs Hakvoort opnieuw mogen verwelkomen bij onze voetbalvereniging in Gendringen. Na een periode bij Sportclub Silvolde keert hij terug naar de club waar hij als klein jongetje begon met voetballen. In een kort gesprek heeft Gijs Hakvoort ons meer verteld over zijn besluit om terug te keren en zijn ervaringen bij Silvolde.

  "Ik heb besloten terug te komen omdat ik altijd een goed gevoel heb gehouden bij het voetballen in Gendringen," begint Gijs Hakvoort. "Het is geweldig om met teamgenoten te spelen waarmee ik in mijn jeugd heb gevoetbald. Daarnaast koester ik de ambitie om met het team te promoveren, en ik geloof dat dit het juiste moment is om dat te proberen."

  Tijdens zijn tijd bij Silvolde heeft Gijs Hakvoort waardevolle lessen geleerd. "Bij Silvolde heb ik geleerd om voetbal op een andere manier te beleven," zegt hij. "Het vereist hard werken, toewijding en de bereidheid om alles te geven om te winnen. Je moet je mannetje kunnen staan tegen grotere en snellere tegenstanders."

  Gijs Hakvoort deelt ook enkele memorabele momenten uit zijn tijd bij Silvolde. "Een van de hoogtepunten was ongetwijfeld onze overwinning op het Fletcher Toernooi, waar we twee keer van Jong Vitesse hebben gewonnen. Als nieuwkomer bij Silvolde was dat een geweldige ervaring." Hij benadrukt ook de intense finale van de nacompetitie naar de derde divisie. "We waren als team zo sterk en vastberaden dat het voelde alsof we onoverwinnelijk waren. Helaas hebben we het toen net niet gehaald."

  Desondanks blijft Gendringen een speciale plek voor Gijs Hakvoort. "De club Gendringen is altijd een fijne plek geweest voor mij. Hier ben ik als klein jongetje begonnen met voetballen, en ik zie veel bekende gezichten, vrienden en familie die nog steeds op de club rondlopen. Dat maakt het voor mij een bijzondere plek om te zijn."

  Met betrekking tot zijn verwachtingen voor de toekomst bij Gendringen zegt Gijs Hakvoort: "Ik hoop de strijdlust die ik bij Silvolde heb ervaren, te kunnen overdragen aan het team van Gendringen. Met de nieuwe trainer denk ik dat we als team grote stappen kunnen zetten en op verschillende vlakken kunnen groeien."

  Met Gijs Hakvoort terug in de gelederen, zijn de vooruitzichten voor Gendringen zeker veelbelovend. We kijken uit naar zijn bijdrage aan het team en zijn enthousiasme om samen met zijn medespelers te streven naar succes op het veld. Welkom terug, Gijs!