• Stéven Verheijen wordt de nieuwe trainer van het eerste elftal van v.v. Gendringen. Hij wordt de opvolger van Wim Pol die na dit seizoen vertrekt.

    Na de aankondiging van het vertrek van Wim Pol is v.v. Gendringen er met Stéven Verheijen in geslaagd om een nieuwe trainer te vinden voor het eerste elftal. Stéven is 40 jaar, woont in Winterswijk en is in het dagelijks leven Docent Bewegingsonderwijs bij Ssbo De Korenburg in zijn woonplaats. Stéven is al jaren actief in de voetballerij, zo heeft hij onder meer gevoetbald bij Babberich en Sportclub Enschede en is hij trainer geweest bij Zelhem, FC Trias, DZC ´68, Quick ´20 en Spcl. Silvolde. Hij is een ervaren en ambitieuze trainer die goed past bij de ambities van v.v. Gendringen.

    De Technische Commissie van v.v. Gendringen heeft ook dit jaar weer een gesprek gevoerd met Wouter Ebbers en Gijs Hakvoort over de vraag of ze al terug willen keren naar v.v. Gendringen. Toen Wouter en Gijs van de Technische Commissie hoorden dat we op zoek moesten naar een nieuwe hoofdtrainer, hebben ze Stéven getipt. Vervolgens nam de Technische Commissie contact op met hem. Stéven had voor volgend seizoen niet de ambitie om een club te gaan trainen waarbij hij vanuit Winterswijk grote afstanden moest rijden. Maar hij miste het voetbal en met zijn kinderen die in Gendringen wonen en sporten, sluit een hoofdtrainerschap bij v.v. Gendringen juist perfect aan. Zowel de Technische Commissie als de spelers van het eerste elftal waren enthousiast over Stéven. Uit verschillende kandidaat hoofdtrainers werd er dan ook gezamenlijk gekozen voor Stéven als nieuwe hoofdtrainer, waarna de handtekening werd gezet!

    Het duurt nog even, maar het bestuur en de rest van de vereniging wensen Stéven alvast heel veel succes en plezier toe in zijn nieuwe functie.