• Sinds een jaar of vier wordt er 5 á 6 keer per jaar op de vrijdagavond gevoetbald door het 7x7-team van vv Gendringen. Samen met NVC, SVGG en SC Westfalia Anholt wordt er telkens een onderling toernooi gespeeld. Waarna ook hier de derde helft een belangrijk onderdeel van de voetbalavond vormt. 

  Het 7x7-voetbal is een mooie oplossing voor de voetballers die de voetbalschoenen nog niet aan de wilgen willen hangen, maar ook niet meer elk weekend over het veld willen rennen. Waren we bij de start met een man of 14, inmiddels is de groep gegroeid tot 25 voetballers, inclusief een teammanager. En dat is ook nodig, want ook bij 7x7 zijn genoeg wissels belangrijk. 

  Dat het 7x7-team, ondanks de gemiddelde leeftijd. een mooie toekomst tegemoet gaat, blijkt wel uit het feit dat we twee sponsoren hebben gevonden die het de moeite waard vinden om ons team van nieuwe tenues te voorzien.

  Mike Jansen is vorige jaar begonnen met de kledingzaak Jas & das in 's-Heerenberg. Jas & das is gespecialiseerd in kleding op maat. Of zoals Mike het zelf zegt: "toffe kleding mooi op maat". Samen met Mike word je geholpen bij het samenstellen van jouw eigen pak, overhemd, broek of overjas. Kortom voor elk feestje is er wel iets mooi samen te stellen. De naam Jas & das, mooi op maat staat op de voorkant van ons shirt. 

  Op de achterstand staat de naam van één van de trouwste sponsoren van vv Gendringen, namelijk Blumer installatie. Zoals bekend al meer dan 150 jaar vertrouwd in installatie en als steunpilaar al erg lang aan onze voetbalclub verbonden.

  De shirts werden op 14 april officieel gepresenteerd en John Freriks had mooie woorden voor de sponsoren. 

  Jas & das en Blumer Installatie, bedankt. 

  Namens de mannen van het 7x7-team, 
  Marcel Roelofs