• In het regelmatige overleg met het bestuur van onze partner SVGG hebben we afgesproken om een aantal zaken te onderzoeken die we samen zouden kunnen doen zoals o.a. een EHBO/reanimatiecursus. De aankomende maanden worden de leden daarover geïnformeerd.

Op woensdag 21 december is de jaarlijkse stampotavond voor onze vrijwilligers. Eindelijk kunnen we dit ook weer houden. Tijdens de bijeenkomst met vrijwilligers van SVGG en vv Gendringen op het Oerlegoed is er afgesproken dat vrijwilligers van beide verenigingen elkaar vaker willen treffen. De vrijwilligers van SVGG zijn van harte welkom op de stampotavond in onze kantine op woensdag 21 december. Inloop vanaf 17 uur en aanvang eten 18.00 uur. Onze vrijwilligers ontvangen binnenkort een bericht hoe ze zich op kunnen geven. SVGG nodigt haar leden uit.

Het bestuur zal bij de volgende Algemene Ledenvergadering vooraf vroegtijdig de mogelijkheid geven om de notulen en financiële stukken te kunnen inzien.

De gemeente is haar afspraak nog niet nagekomen rondom preventie en bestrijding van het vandalisme op sportpark de IJsselweide.  Als bestuur willen wij nu toch al de vv Gendringen-betaal-pasjes uitreiken. Naast het feit dat je dan digitaal kunt betalen is controle of men terecht op het veld voetbalt ook makkelijker. Op zaterdag 26 en zaterdag 3 december zullen bestuursleden van 10 tot 12 uur in de kantine aanwezig zijn om pasjes uit te reiken en te helpen met activeren. Verder nog op zondag 27 november van 12 tot 13 uur. Vaders, moeders, opa’s oma’s etc kunnen en mogen ook een pasje ophalen en activeren.

De Groene Club is een initiatief van de KNVB om sportaccommodaties te verduurzamen. Zij willen verenigingen een gezonde financiële positie geven over de as van duurzaamheid. Video De Groene Club : https://youtu.be/KdgfOW8jAgI
    De Groene club richt zich daarbij in eerste instantie op kostenbesparing door het energieverbruik van verenigingen terug te dringen. Energie is namelijk vaak 10-15% van de begroting. Ga voor meer informatie over dit ontzorgingsproject naar www.degroeneclub.nl
    Als bestuur hebben we ons aangemeld bij de Groene Club om een integraal advies te kunnen krijgen in het kader van verduurzaming, onderhoud en toekomst (bouwkundige verbouw) plannen.