• Onlangs mochten de voetballers JO11-1 èn de JO13-2 van VV Gendringen/SVGG een compleet nieuw tenue in gebruik nemen. Dit dankzij de nieuwe sponsor Tiecken VHP Manager gevestigd te ’s-Heerenberg. Tiecken VHP Manager is een 100% onafhankelijk financieel adviesbureau voor zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

    Op maandag 6 maart kwamen eigenaren Jan Tiecken en Marieke Geerligs persoonlijk naar op de club om de nieuwe kleding uit te reiken. Ruud Hendriksen was hierbij namens het bestuur aanwezig. Naast nieuwe wedstrijdshirts, werden de spelers ook voorzien van broekjes, sokken, truien en nieuwe tassen. Deze werden vol enthousiasme ontvangen.

    Zoon Sil Tiecken speelt sinds afgelopen zomer bij de club. Eerst bij de JO12-1 en sinds de winterstop bij de JO13-2. Bijna altijd vervult hij de rol van een sterke spits met een snoeihard schot in zijn benen. Uiteraard wekelijks aangemoedigd door Jan en Marieke als vaste supporters.

    Namens beide teams danken wij Jan en Marieke voor de sponsoring van de nieuwe tenues. We hopen dat jullie nog lang bij de club betrokken zullen zijn!