• Beste sportieve enthousiastelingen,

  Zet je schrap voor een onvergetelijke avond vol voetbalplezier! Op vrijdag 22 september 2023, van 18:00 uur tot 19:00 uur, staat het prestigieuze Masters Toernooi weer op het programma. Dit keer richten we ons op de getalenteerde spelers geboren in 2015 en 2016. En jouw vereniging is uitgenodigd om mee te doen aan dit sensationele evenement!

  Wat maakt het Masters Toernooi zo speciaal? Hier draait alles om teams van 4 tegen 4, wat resulteert in een waanzinnig aantal balcontacten en doelpunten. Maar wat nog belangrijker is, is het pure spelplezier dat deze kleine teams met zich meebrengen. Dit jaar gaan we voor een spetterende editie vol verrassingen en vreugde!

  Hoe werkt het? Deelnemende teams worden op basis van sterkte en leeftijd verdeeld in verschillende poules, waardoor elke wedstrijd een kans op succes en plezier biedt. Per leeftijdsgroep is er ruimte voor één team, dus dit betekent dat je twee teams kunt inschrijven - één team van 2015 en één team van 2016, met maximaal 7 spelers per team. En geloof het of niet, we spelen zonder keepers om het speelveld nog intensiever te maken!

  Grijp deze kans voordat het te laat is, want er is maar beperkte ruimte beschikbaar voor teams. Het motto is hier: VOL = VOL!!! Aanmelden is super eenvoudig. Vul gewoon het inschrijfformulier in via de link: Klik hier om je aan te melden!

  Verzeker jezelf van een plekje vóór maandag 18 september. Na deze datum ontvang je alle details over indelingen, tijden en meer. Als je vragen hebt of iets op je hart hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen via jeugdscouting@degraafschap.nl. We staan klaar om je te helpen!

  Laten we samen een knallend voetbalfeest maken tijdens het Masters Toernooi 2023. Jouw inschrijving verwachten we met open armen!

  Sportieve groet,

  Nahrenjo Pelgrim Hoofd Jeugdscouting