• Update : 19-11-2021

Bij voetbalvereniging Gendringen volgen we de Corona richtlijn van het NOC NSF

(zie protocol op website van NOC NSF - https://nocnsf.nl/media/4991/protocol-verantwoord-sporten-v13112021-1.pdf.
    Met ingang van zaterdag 13 november zijn toeschouwers niet welkom tijdens trainingen en wedstrijden. Ouders wordt verzocht hun kind af te zetten bij de ingang van onze accommodatie.

Verder betekenen de nieuwe corona maatregelen voor de sporters die vv Gendringen bezoeken dat het coronatoegangsbewijs (CTB – groene QR-code)  vanaf 6 november verplicht is voor:

• Kantine, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden).
      Het afhalen van eten en drinken bij het afhaalpunt in de kantine is wel toegestaan;
    • Toiletten;
    • Kleedruimte en kleedkamers;

Vaste zitplaatsen  zijn verplicht en tevens geldt  het advies om 1,5 meter afstand aan te houden.

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn voor onze vereniging en voor onze vrijwilligers geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs (CBT) hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals etc.;

Kleedruimten : Bij vv Gendringen zal de begeleiding van onze teams (leiders, aanvoerder) bij de toegang tot de kleedruimten de spelers en begeleiding het coronatoegangsbewijs (groene QR-code) controleren.
    Spelers zonder groene QR-code krijgen géén toegang tot de kleedruimten en zullen zich dus buiten moeten omkleden en kunnen na de wedstrijd zich ook niet douchen.
    We vragen de begeleiders van de teams van onze bezoekers, onze regels met de spelers te delen.

Kantine : Bij vv Gendringen zullen vrijwilligers onze bezoekers controleren op coronatoegangsbewijs als ze consumpties in onze kantine willen gebruiken. In de kantine is een afhaalpunt waar consumpties kunnen worden gekocht.
    Vanaf 13 november sluit de kantine om uiterlijk 20:00 uur.

Update: 13-11-2021

Corona maatregelen vanaf 13 november.
    Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:
    Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

Publiek is helaas niet meer welkom.

In de kantine is een CTB (coronatoegangsbewijsvoor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
    Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
    Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
    De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.
    Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Update: 6-11-2021

Bij voetbalvereniging Gendringen volgen we de Corona richtlijn van het NOC NSF

(zie protocol op website van NOC NSF - https://nocnsf.nl/media/4960/protocol-verantwoord-sporten-v04112021.pdf):

Dat betekent voor sporters en bezoekers van vv Gendringen dat het coronatoegangsbewijs
    (CTB – QR-code)  vanaf 6 november verplicht is voor:

• Kantine, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden).
    • Toiletten;
    • Kleedruimte en kleedkamers;

Tevens geldt het voor het publiek het advies om 1,5 meter afstand aan te houden.

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn voor onze vereniging en voor onze vrijwilligers geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen.
    Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals etc.;

Kleedruimten : Bij vv Gendringen zal de begeleiding van onze teams (leiders, aanvoerder) bij de toegang tot de kleedruimten de spelers en begeleiding het coronatoegangsbewijs (QR-code) controleren.
    Spelers zonder QR-code krijgen géén toegang tot de kleedruimten en zullen zich dus buiten moeten omkleden en kunnen na de wedstrijd zich ook niet douchen.

Kantine : Bij vv Gendringen zullen vrijwilligers onze bezoekers controleren op coronatoegangsbewijs als ze consumpties in onze kantine willen gebruiken. In de kantine is een afhaalpunt waar consumpties kunnen worden gekocht.

Zo kunnen we  op een verantwoorde en veilige manier onze wedstrijden met elkaar spelen.

Bestuur vv Gendringen