• Complex voetbalvereniging van 16 t/m 18 september gesloten
    11 sep 2022
    • 0
  • Het schuttersgilde Wals Wieken Milt (WWM) organiseert op zondag 18 september een groot schuttersconcours, waaraan 28 schutterijen en gildes aan deelnemen. Op deze dag verwachten we ruim 1000 schutters en daarnaast veel publieke belangstelling.

De voetbalvereniging heeft haar medewerking verleent om dit concours op de velden te mogen houden. WWM is daar de voetbalvereniging zeer dankbaar voor.

In verband met de voorbereidingen en de concours dag zelf, is het gehele complex vanaf vrijdag 16 t/m zondag 18 september gesloten. Op donderdag 15 september zal al een grote feesttent geplaatst worden op de parkeerplaats, zodat de parkeergelegenheid gering zal zijn.

Op zondag 18 september, zullen de wegen rondom het complex afgesloten worden i.v.m. de marsroute. Voor uitspelende teams is het dus dan niet mogelijk om vanaf het complex te vertrekken.

Wij hopen als buurtvereniging op ieders medewerking hierbij en natuurlijk is eenieder welkom om te komen kijken naar het kleurrijk spektakel en te genieten van de diverse wedstrijden bij het schieten, vendelen, houthakken, muziek en majorettes. De entree is gratis en een drankje en hapje zijn in voldoende mate te verkrijgen.

Het bestuur van schuttersgilde WWM