• Het moment waarop we hebben gewacht is eindelijk aangebroken! Op zaterdag 1 juni belooft het een historische dag te worden voor v.v. Gendringen, want niet één maar twee van onze teams staan in de finale van de Mannen Beker Reserve Zondag.

  In een ware show van vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben zowel Gendringen 2 als Gendringen 3 zich een weg gebaand door het toernooi, waarbij ze elke tegenstander hebben overwonnen.

  Afgelopen weekend was het een ware thriller toen Gendringen 3 na een spannende wedstrijd en een zenuwslopende penaltiereeks de overwinning behaalde tegen Brakkenstein. Gendringen 2 toonde later die middag onder het toezien van een breed publiek hun kracht door Turkse Kracht met 3-1 te verslaan.

  Nu staan ze op het punt om te schitteren in de laatste fase van het toernooi, klaar om alles te geven op het veld.

  Om 16:30 uur zal Gendringen 2 de strijd aangaan met HC'03 2 in Hulshorst. Het team is vastbesloten om hun stempel te drukken en de beker naar huis te brengen. Tegelijkertijd zal Gendringen 3 spelen in Geesteren OV, waar ze zullen strijden tegen ABS 4 voor de ultieme glorie.

  De spanning stijgt terwijl de mannen zich voorbereiden op deze belangrijke wedstrijden. De verwachtingen zijn hooggespannen en de steun van de supporters zal cruciaal zijn in hun zoektocht naar de overwinning. Dus markeer deze datum in je agenda, verzamel je vrienden en familie, en kom onze teams aanmoedigen terwijl ze de strijd aangaan voor de beker.

  Samen Op Weg naar Glorie!