• De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat is duidelijk te merken aan het weer. De afgelopen weken zijn we getrakteerd op flinke regenbuien, wat helaas kan leiden tot problemen met de bespeelbaarheid van onze grasvelden. In zo'n geval kan het voorkomen dat de velden 2 en 3 afgekeurd worden.

  Dit kan natuurlijk voor onze teams die op de grasvelden trainen, voor wat hoofdbrekens zorgen. Maar maak je geen zorgen, we zijn druk bezig om een alternatief trainingsschema in elkaar te draaien zodat iedereen gewoon kan blijven trainen, wat Moeder Natuur ook in petto heeft.

  We hebben al met diverse trainers gesproken om dit nieuwe schema op te zetten. Het zal enige flexibiliteit vergen van ieders kant, maar samen komen we er wel uit. We willen namelijk dat iedereen kan blijven trainen, ongeacht de weersomstandigheden.

  Daarnaast hebben we met onze veldkeurmeester afgesproken dat als beide grasvelden onbespeelbaar zijn, we dit al om 14:00 uur 's middags zullen laten weten. Op die manier heeft iedereen ruim de tijd om zich aan te passen aan de situatie.

  We snappen dat herfstachtig weer en de mogelijke veldafkeuringen voor wat uitdagingen zorgen, maar met wat samenwerking en begrip komen we er wel. Bedankt voor jullie flexibiliteit en inzet.

  Met sportieve groet,

  Het Bestuur