VoetbalTV

VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal waarbij met behulp van slimme camera’s volautomatisch videobeelden van wedstrijden worden vastgelegd. Zo kunnen spelers, coaches, scheidsrechters en fans hun mooiste voetbalmomenten terugkijken, analyseren, verzamelen en delen met vrienden, familie, volgers en fans. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. Bij vv Gendringen is één camera van VoetbalTV geïnstalleerd op het hoofdveld.

VoetbalTV APP
De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot deze beelden dien je in te loggen met je KNVB (Voetbal.nl) account! Ook als supporter kun je hier een account aanmaken.

Lees meer over VoetbalTV, de app en analyse op: www.voetbaltv.nl

Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS.
Voor iOS klik hier
Voor Android klik hier