Pupil vd Week: Mads Helmink

27 januari 8:30  Pupil vd Week: Mads Helminkmeer »

Pupil vd Week: Rens Uenk

2 december 16:30  Mijn naam is Rens Uenk en ik ben 10 jaar oud. Ik woon in Gendringen en zit op basisschool De Hoeksteen in groep 7. Ik speel al vier jaar bij VV Gendringen. Mijn team is J011-1 en mijn trainer heet Gijs. Hij is erg aardig en kan ons goed coachen. Mijn favoriete club is Juventus en mijn favoriete voetballer is Mathijs de Ligt. meer »

Pupil vd Week: Stijn Radstake

12 november 10:15  Ik ben Stijn Radstake en ik ben 8 jaar. Afgelopen zondag 10 november mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd Gendringen - SV Basteom. Het was ook nog een belangrijke wedstrijd want Gendringen kon ook de Periode behalen.meer »

Pupil vd week: Vigo Pol

29 oktober 11:45  Op zondag 27 oktober was ik pupil van de week bij de wedstrijd Gendringen tegen FC Dinxperlo. Ik ben Vigo Pol, 9 jaar oud,woon in Gendringen en zit in groep 6 van de Christoffelschool. Naast het voetbal speel ik piano, zit op scouting en vind ik gamen heel leuk. Ik weet nog niet wat ik later wil worden als ik groot ben. Ik benal 6 jaar lid van VV Gendringen en speel bij JO10-1. Ik kan heel goed schieten en zou graag nog wat meer trucjes willen leren. Mijn trainer is Niels en ik vind hem leuk. Wij doen het dit seizoen best wel goed. Ikben fan van PSV en FC Barcelona. Mijn favoriete spelers zijn Messi, Bergwijn en Virgil van Dijk. meer »

Pupil vd Week: Yuert Overbeek

28 mei 12:15  Even voorstellen: Ik ben Yuert Overbeek en ik ben 13 jaar. Ik woon in Gendringen en zit nu nog op de Christoffelschool en ga volgend schooljaar naar de Wesenthorst. Naast voetbal zijn mijn andere hobby’s zwemmen en gamen met mijn vrienden. Wat ik later wil worden weet ik nog niet. Mijn broertje Kjeld is keeper bij de JO11-3 (E3). meer »

Pupil vd Week: Sjors Wenting

17 mei 14:15  Verslag van de voetbalwedstrijd zondag 13 mei 2018meer »