Specials

In memoriam: Marcel Wissing

27 maart 15:30  Afgelopen donderdag bereikte ons het bericht dat Marcel Wissing op 65-jarige leeftijd is overleden. meer »

In memoriam Irma Döring

9 oktober 14:00  Afgelopen donderdagavond is Irma Döring op 56-jarige leeftijd overleden. meer »

In memoriam Henk Overgoor

23 april 16:30  Voormalig vv Gendringen- en de Graafschap-speler Henk ‘Kappertje’ Overgoor is donderdag aan de gevolgen van het coronavirus overleden. De Gendringenaar is 75 jaar geworden.meer »

De wonderbaarlijke rentree van doelman Tom Sinderdinck

10 april 8:30  Acht jaar mocht Tom Sinderdinck niet keepen. Terug onder de lat gloorde titel met Gendringen, maar toen kwam het coronavirus. meer »

Nusselder en Schweckhorst ontvangen erelidmaatschap

In memoriam Theo Knaven

20 november 11:30  We kregen het bericht dat Theo Knaven afgelopen zaterdag is overleden.meer »