Paul Stubbe meldt zich in top van Gouden Schoen

15 oktober 8:30  Gendringen - Met vier goals was Paul Stubbe van VV Gendringen de man van het weekend. Hij meldt zich op de gedeelde tweede plek, naast ploeggenoot Kelvin Meijer. meer »

Wedstrijdbeelden Gendringen 1

12 oktober 13:45  In verband met de Corona is er momenteel helaas geen publiek welkom op het sportpark de IJsselweide. De 2 afgelopen wedstrijden zijn live uitgezonden op YouTube en voor de liefhebber terug te kijken via onderstaande links.meer »

Pijnlijke stilte langs de lijn bij Gendringen

5 oktober 19:30  Sportclubs worden geraakt door de beslissing van de overheid om kantines dicht te houden en geen publiek toe te staan bij wedstrijden. Net als bij veel verenigingen was het dit weekend stil langs de lijn bij VV Gendringen, waar met name het sluiten van het clubgebouw zwaar valt.meer »

Doetinchem te sterk voor Gendringen

5 oktober 13:45  DOETINCHEM In 3C was Doetinchem op bezoek bij Gendringen een maatje te groot voor de thuisploeg. Samen met OBW staan de Doetinchemmers bovenaan. Trainer Rudi Vonk van Pax was ontevreden na het 1-1 gelijkspel van zijn equipe, uit bij SC Rheden.meer »

Kwartet goals helpt Meijer aan koppositie Gouden Schoen

30 september 10:30  De Gouden Schoen gaat naar de topscorer uit de gemeente Oude IJsselstreek 2020-2021. meer »

Artikel uit de Ulftse Krant

31 augustus 10:30  Klik op de afbeelding om het artikel te openen.meer »