Sponsorcommissie

Sponsoring
Sponsoring is belangrijk voor het voortbestaan van een sportvereniging. Ook voor v.v.Gendringen geldt dit. Gelukkig weten wij dat er binnen het bedrijfsleven voldoende draagvlak is voor onze voetbalvereniging. Mensen en bedrijven voelen zich verbonden met v.v.Gendringen en willen iets voor onze club betekenen.

De huidige sponsorcommissie is enige jaren actief en heeft, naast werving, een aantal doelen geformuleerd:
  • Middels de open en persoonlijke structuur langdurige relaties aan gaan met geïnteresseerde bedrijven.
  • Het onderhouden van contacten met bestaande relaties
  • Het coördineren van afspraken met sponsoren.

Met deze doelen wil de commissie een bijdrage leveren aan de positieve uitstraling van v.v.Gendringen richting haar interne en externe omgeving. Dit wordt gerealiseerd met reclameborden rond de velden, advertenties in het clubblad, balsponsoring, het scheppen van financiële middelen ten behoeve van activiteiten voor alle leden en uiteraard het op een correcte wijze uitdragen van de bedrijfsnaam van de aangesloten sponsoren.

De sponsorcommissie is erg afhankelijk van de inzet van leden. Op hun aanwijzingen en tips willen wij graag inspelen om deze nieuwe contacten te bezoeken, te informeren en hun een passend concept voor te leggen. Dus mocht u een ondernemer kennen die geassocieerd wil worden met v.v.Gendringen, neem contact op met de sponsorcommissie en wij zorgen voor een spoedige en correcte afhandeling.

Voor degene die als sponsor bij v.v.Gendringen betrokken willen zijn, zijn er verschillende sponsormogelijkheden samengesteld. Mogelijkheden die aansluiten bij de wensen van de huidige, maar ook zeker toekomstige, sponsoren. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.