Superteam

Ga naar de website super-team.nl

28 september 16:00  Hét voetbal manager spel van VV Gendringen!meer »

Het Superteam kan beginnen

1 september 19:45  Het SUPERTEAM start dit jaar op zaterdag 11 september. Dan vindt de 4e speelronde plaats. Dit is de eerste speelronde nadat de transferperiode is afgesloten en daarom de eerste ronde die meetelt voor het SUPERTEAM. Uw team kunt u tot uiterlijk vrijdag 10 sept. 20:00 uurmeer »


SuperTeam 2020/2021 uitgespeeld

20 mei 13:15  Het voetbalseizoen zit er voor de Eredivisie inmiddels op. Dit betekent automatisch dat het SuperTeam-seizoen ook afgerond is en de winnaars bekend zijn!meer »


De ontknoping...

12 mei 18:15  ...van de competitie en dus de ontknoping van het SUPER-TEAM Met nog 2 wedstrijden te gaan is de eredivisie in een beslissende fase gekomen. Alleen de kampioen is bekend, maar alle andere beslissingen moeten nog vallen: Wie wordt 2de? Wie gaan meedoen aan de play-off voor Europees voetbal? Wie gaat van plaats ruilen met Cambuur en De Graafschap (hoop ik)? meer »


Tussenstand Superteam

2 januari 21:45  Hoewel de competitie later van start is gegaan dan andere jaren en ook wat in elkaar gedrukt is, zijn wij heel blij dat we het SUPERTEAM hebben kunnen organiseren.meer »


Berghuis meest gekozen speler Super-Team

3 november 14:00  Dit seizoen is, misschien ook wel verwacht, Steven Berghuis van Feyenoord de populairste speler. Berghuis werd bij maar liefst 181 van de 329 teams in het team opgenomen. Ook Simon Gustafson van FC Utrecht is een enorme populaire speler. De middenvelder werd 110 keer gekozen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!