Superteam 2020-2021 kan beginnen

7 oktober 2020 21:30

Vanavond is de site www.super-team.nl weer online gegaan.

De Nederlandse clubs hebben tijdens de afgelopen transferperiode 661 spelers gekocht en verkocht. Volgens de voetbalbond kwamen er meer spelers dan ooit vanuit het buitenland naar Nederland toe; 211 spelers en er vonden 229 binnenlandse transfers plaats. De spelerslijst is aangepast op de site.

Om mee te spelen gaat u naar: www.super-team.nl

Nieuwe deelnemers dienen zich eenmalig te registreren, om vervolgens in te loggen. Wanneer u vorig jaar heeft meegedaan kunt u inloggen met email en wachtwoord van vorig jaar. Er is ook een optie “wachtwoord vergeten”.

Wanneer u zich geregistreerd heeft kunt u inloggen. Daarna klikt u op “Opstelling maken”. U mag 11 spelers kiezen uit het totale spelersarsenaal: een keeper, 4 verdedigers, 3 (of 4) middenvelders en 3 (of 2) aanvallers. Rechts bovenin het scherm kunt u kiezen voor een 4-4-2 of een 4-3-3 opstelling. Van elke eredivisieclub mag u één speler kiezen. Alle spelers samen mogen niet meer dan 25 miljoen kosten. De uitgebreide spelregels staan https://www.super-team.nl/app/rules

Ga naar  ‘’ Mijn Opstellingen’’ en maak een opstelling aan. Sla je opstelling op, ook als die nog niet compleet is. Daarna kunt u tot aan de sluitingsdatum (vrijdag 16 oktober 20:00 uur) uw opstelling wijzigen. Ga daarna opnieuw naar “Mijn Opstellingen”. Klik onder “ploeg” op selecteer ploeg. Kijk of je ploeg er al tussen staat. Vink die dan aan. Staat je ploeg er nog niet tussen, dan kun je de ploegnaam toevoegen aan de lijst (creëer een nieuwe ploeg).

Zoals vorige jaren begint het ploegenklassement een week later. Het opgeven van een  ploeg kan natuurlijk al wel. Een ploeg moet uit 5 deelnemers bestaan, anders kun je niet meedoen aan het ploegenklassement. Ploegen van 3 of 4 kunnen na 16 Okt. nog wel aangevuld worden (niet via de site) maar via een mailtje naar vvgendringen@super-team.nl.

Na het maken van een opstelling kunt u het bedrag ( € 15,=) overmaken (zie de site). Bij betaling graag het ID nummer van je opstelling vermelden. Zoals alle jaren wordt het geld bedrag wat overblijft na aftrek van het prijzengeld overgemaakt naar vv Gendringen.

Deelname

Deelname staat open voor iedereen. Dit betekent dat je ook familie, kennissen en collega’s kunt vragen om mee te doen. In die gevallen waarin het reglement niet voorziet, bepaalt de organisatie hoe het probleem wordt opgelost. Hierover is geen discussie mogelijk.

Wilt u uw opstelling via een papieren versie aan willen melden, kunt u deze hier downloaden en vervolgens uitprinten.

Mocht u een foutje vinden op de site of u wilt geen mail meer ontvangen geef het aub aan ons door.

Met vriendelijke groet,

Robert en Koen