Rob Blumer wint Superteam 2019-2020

29 april 2020 11:30

De Nederlandse eredivisie-competitie is afgebroken. Er gaat niet meer gevoetbald worden dit seizoen. Logisch, het is niet anders.

En dus moeten er allerlei onconventionele besluiten worden genomen waar niemand op gerekend had en waar niet iedereen blij mee is. Ook het superteam kan dit seizoen dus niet reglementair worden afgesloten en ook hier moeten we dus een aantal besluiten nemen.

We hebben het volgende besloten:

• De huidige stand (na ronde 26) wordt de eindstand.
  • Alle prijzen (week- en periodeprijzen) van de wel verspeelde rondes worden uitgekeerd. Zowel individueel als per ploeg.
  • Alle eindprijzen worden uitgekeerd volgens de stand na ronde 26
  • Het prijzengeld van de niet gespeelde en niet uitgekeerde rondes (27 t/m 36) worden geschonken aan de voetbalvereniging Gendringen.

De winnaar van Superteam 2019-2020 is Rob Blumer

De overige winnaars staan hier:

foto_prijzenverdeling_zonder_bedragen.JPG

De prijswinnaars krijgen nog persoonlijk een mail om het prijzengeld te kunnen innen. Het is jammer dat dit super-team seizoen op deze manier moet eindigen, maar er zijn ergere zaken.

Desondanks hopen we dat u met veel plezier hebt meegedaan en dat we u ook volgend seizoen weer mogen begroeten als deelnemer.

Wanneer we daarmee kunnen starten is ook voor ons nu nog een grote vraag.

Namens de voetbalvereniging Gendringen bedanken we u voor uw deelname en . . . . . . blijf gezond.

Robert & Koen