Creëer nu je eigen Super-Team!

8 september 2018 15:15

Superteam 2018-2019 kan beginnen. De site www.super-team.nl is weer online gegaan voor een nieuw avontuur.

Er zijn in de laatste weken veel spelers verhuurd en verkocht. De echt grote namen als Arias, van Ginkel, Weghorst, Jahanbakhsh hebben een andere club gevonden. Anderen konden een transfer niet rond krijgen (Ziyech, Lozano, Linssen). De spelerslijst is aangepast en vindt u hier!

Om mee te spelen gaat u naar: www.super-team.nl

Nieuwe deelnemers dienen zich eenmalig te registreren, om vervolgens in te loggen. Wanneer u vorig jaar heeft meegedaan kunt u inloggen met email en wachtwoord van vorig jaar. Er is ook een optie “wachtwoord vergeten”.

Wanneer u zich geregistreerd heeft kunt u inloggen. Daarna klikt u op “Opstelling maken”. U mag 11 spelers kiezen uit het totale spelersarsenaal: een keeper, 4 verdedigers, 3 (of 4) middenvelders en 3 (of 2) aanvallers. Rechts bovenin het scherm kunt u kiezen voor een 4-4-2 of een 4-3-3 opstelling. Van elke eredivisieclub mag u één speler kiezen. Alle spelers samen mogen niet meer dan 25 miljoen kosten. De uitgebreide spelregels vindt u hier! Sla uw opstelling op. Daarna kunt u tot aan de sluitingsdatum (vrijdag 14 september 20:00 uur)  uw opstelling wijzigen.

Zoals vorige jaren begint het ploegenklassement een week later. Het opgeven van een ploeg kan natuurlijk al welGa naar  ‘’ Mijn Opstellingen’’ en maak een opstelling aan. Sla je opstelling op, ook als die nog niet compleet is. Ga daarna opnieuw naar “Mijn Opstellingen”. Klik onder “ploeg” op selecteer ploeg. Kijk of je ploeg er al tussen staat. Vink die dan aan. Staat je ploeg er nog niet tussen, dan kun je de ploegnaam toevoegen aan de lijst (creeer een nieuwe ploeg).

Een ploeg moet uit 5 deelnemers bestaan, anders kun je niet meedoen aan het ploegenklassement. Ploegen van 3 of 4 kunnen na 14 sept. nog wel aangevuld worden (niet via de site) maar via een mailtje naar vvgendringen@super-team.nl.

Na het maken van een opstelling kunt u het bedrag ( € 15,=) overmaken. Bij betaling graag het ID nummer van je opstelling vermelden. Zoals alle jaren wordt het geld bedrag wat overblijft na aftrek van het prijzengeld overgemaakt naar vv Gendringen.

Deelname
Deelname staat open voor iedereen. Dit betekent dat je ook familie, kennissen en collega’s kunt vragen om mee te doen. In die gevallen waarin het voorgaande niet voorziet, bepaalt de organisatie hoe het probleem wordt opgelost. Hierover is geen discussie mogelijk.