Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel - maart 2021

25 maart 10:45  Van de bestuurstafel - maart 2021meer »

Steun vv Gendringen, word ondersteunend lid!

16 februari 12:30  Afgelopen weken hebben verschillende leden/vrijwilligers die nog geen contributie betalen een brief van het bestuur ontvangen waarin wij vragen om ondersteunend lid te worden van de club. Voor €5 per maand ben je dan lid van de vv Gendringen en maak je mede mogelijk dat de activiteiten van de vv Gendringen uitgevoerd kunnen blijven.meer »

Vooralsnog geen digitale ledenvergadering

16 februari 12:15  Als bestuur krijgen we de indruk dat de belangstelling voor een digitale ledenvergadering niet erg groot is. We zitten natuurlijk wel met een nog niet goedgekeurde jaarrekening. De kascommissie heeft deze al wel gecontroleerd. meer »

Van de bestuurstafel - december 2020