Van de bestuurstafel

Nieuws van het bestuur - juni 2021

6 juli 16:30  Gelukkig kunnen we weer stappen maken op het terrein van het los laten van de coronamaatregelen. Gelukkig hebben heel, heel veel mensen zich late vaccineren maar we moeten elkaar aan blijven spreken op de basisregels om nieuwe uitbraken nu en in de toekomst te voorkomen.meer »

Van de bestuurstafel - april 2021

18 april 11:45  Van de bestuurstafel - april 2021meer »

Van de bestuurstafel - maart 2021

25 maart 10:45  Van de bestuurstafel - maart 2021meer »

Steun vv Gendringen, word ondersteunend lid!

16 februari 12:30  Afgelopen weken hebben verschillende leden/vrijwilligers die nog geen contributie betalen een brief van het bestuur ontvangen waarin wij vragen om ondersteunend lid te worden van de club. Voor €5 per maand ben je dan lid van de vv Gendringen en maak je mede mogelijk dat de activiteiten van de vv Gendringen uitgevoerd kunnen blijven.meer »

Vooralsnog geen digitale ledenvergadering

16 februari 12:15  Als bestuur krijgen we de indruk dat de belangstelling voor een digitale ledenvergadering niet erg groot is. We zitten natuurlijk wel met een nog niet goedgekeurde jaarrekening. De kascommissie heeft deze al wel gecontroleerd. meer »

Van de bestuurstafel - december 2020