Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel - maart 2021

25 maart 10:45  Van de bestuurstafel - maart 2021meer »


Steun vv Gendringen, word ondersteunend lid!

16 februari 12:30  Afgelopen weken hebben verschillende leden/vrijwilligers die nog geen contributie betalen een brief van het bestuur ontvangen waarin wij vragen om ondersteunend lid te worden van de club. Voor €5 per maand ben je dan lid van de vv Gendringen en maak je mede mogelijk dat de activiteiten van de vv Gendringen uitgevoerd kunnen blijven.meer »


Vooralsnog geen digitale ledenvergadering

16 februari 12:15  Als bestuur krijgen we de indruk dat de belangstelling voor een digitale ledenvergadering niet erg groot is. We zitten natuurlijk wel met een nog niet goedgekeurde jaarrekening. De kascommissie heeft deze al wel gecontroleerd. meer »


Van de bestuurstafel - december 2020

21 december 14:00  De gemeente Oude IJsselstreek heeft in het kader van de Coronacrisis en de financiële problemen waarin verenigingen zouden kunnen komen een extra bijdrage beschikbaar gesteld. De tweede bijdrage van het rijk is ook aangevraagd, zijnde €9000, en is toegekend. Deze bijdragen zijn toegekende ter compensatie van de vele inkomsten die door Corona gemist moeten gaan worden.meer »


Een kerstgedachte...

21 december 14:00  ... van onze voorzittermeer »


Controle gegevens ledenadministratie

3 september 11:00  Als Bestuur en ledenadministratie hebben we gemerkt dat er veel gegevens niet goed staan of zelfs ontbreken in onze ledenadministratie. Dit betreft dan bijvoorbeeld adres gegevens, contact gegevens van ouders (jongste jeugd) maar ook mail adressen en mobiele nummers. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!