Informatie ClubCollect

Vanaf februari 2020 int de vv Gendringen de contributie bij haar leden via het platform van ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert, zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de club als de leden zijn er veel voordelen.

Wat is ClubCollect?
ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor onze club om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat. ClubCollect geeft jou de keuze om het contributiebedrag ineens of in termijnen te voldoen. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging, zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kan zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.
 
Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet bescherming persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp / AVG).

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.clubcollect.com/nl/members. Voor vragen kunt u mailen naar financien@vvgendringen.nl.

Meer uitleg over het instellen van termijnbetalingen via de app vind je hier.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!