Wijzigen of opzeggen

Wil je met stoppen met voetballen, naar een andere vereniging, het lidmaatschap veranderen of wijzigen je gegevens? Hieronder staat wat te doen per geval.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan slecht alleen SCHRIFTELIJK gebeuren per brief of bij voorkeur per e-mail bij het secretariaat. Opzeggen bij een leider, Technische Commissie of een Bestuurslid is niet voldoende!!

De afmelding dient voor 1 juli van het aflopende seizoen binnen te zijn bij de secretaris van de vereniging. Bij opzeggingen na deze datum betekend dat er (een deel) contributie in rekening gebracht zal worden. Omdat er teams en spelers ingeschreven worden bij de KNVB maken wij als club hier kosten voor. Deze zullen gedekt moeten worden.

Overschrijving naar andere vereniging

Indien u als speler een overstap maakt naar een andere vereniging, loopt dit niet meer via de oude vereniging. De KNVB heeft dit proces aangepast. U kunt zich nu aanmelden bij de nieuwe verening. De oude vereniging krijgt hiervan automatisch bericht in Sportlink en kan dan de overschrijving goedkeuren, mits er aan alle verplichtingen zijn voldaan (betalingsverplichting). Overschrijvingen voor de A-categorie dienen voor 15 juni gedaan te zijn in Sportlink. Deze regeling geldt niet voor B-categorie voetbal. Als club stellen wij het wel op prijs als u een overschrijving aanvraagt naar een andere vereniging.

Wijziging lidmaatschap

Wilt u het lidmaatschap aanpassen? Stuur dan een mail naar de secretaris@vvgendringen.nl. De secretaris zal samen met u kijken naar wat de mogelijkheden zijn om een passend lidmaatschap te zoeken binnen de vereniging.

Wijziging gegevens

Wijzigingen van persoonsgegevens (NAW of betalingsgegevens) kunnen alleen schriftelijk worden ingediend (liefst per mail aan secretaris@vvgendringen.nl). Dus gaat u verhuizen, wijzigt u bankrekening nummer of krijgt u een ander mobiel nummer of mailadres? Geef dit a.u.b. door aan ons!

Belangrijk is dus dat u altijd de wijzigingen schriftelijk doorgeeft aan de secretaris!