Aanmeldinformatie

Aanmelden lid

Men kan lid worden van onze vereniging als het aanmeldformulier op de website wordt ingevuld en verzonden. De aanmelding wordt door de secretaris doorgezet naar de Ledenadministratie die de aanmelding verwerkt in Sportlink. Tevens wordt de aanmelding gemeld bij de betreffende coördinator voor de team indeling.

Contributie seizoen 2020-2021

De contributie is op jaarbasis:

Spelend lid Senior

Bijna niet spelend lid Senior

Ondersteunend lid

€   60,00

Pupillen

Mini-pupillen

€   70,00

€   40,00

* Typfouten in bovenstaand schema zijn voorbehouden.

Contributie inning

Bij de aanmelding en aanvaarding van het lidmaatschap bij voetbal vereniging v.v. Gendringen machtig je automatisch de club om de contributie af te schrijven van uw bankrekening. De contributie wordt namens de vereniging geïncasseerd via ClubCollect. U ontvangt namens de verenging via ClubCollect een bericht (per sms, mail of brief) dat de contributie geïnd gaat worden. U kunt zelf aangeven in hoeveel termijnen (max 6 termijnen). Let op: per termijn komt er € 1,00 kosten bovenop de contributie.

Afmelden lidmaatschap

De afmelding dient schriftelijk of per e-mail gedaan te worden vóór 1 juli van het aflopende seizoen bij de secretaris (e-mail secretaris@vvgendringen.nl). Voor verdere uitleg zie kopje ‘Opzeggen of wijzigen’.