Wijziging teamindeling jeugd

16 juli 10:00  De voorlopige teamindeling is voor de meeste teams bekend. De nadruk ligt daarbij nog op het woord 'voorlopig'. Er zullen dus zeker nog wijzigingen volgen...meer »

Nieuws van het bestuur - juni 2021

6 juli 16:30  Gelukkig kunnen we weer stappen maken op het terrein van het los laten van de coronamaatregelen. Gelukkig hebben heel, heel veel mensen zich late vaccineren maar we moeten elkaar aan blijven spreken op de basisregels om nieuwe uitbraken nu en in de toekomst te voorkomen.meer »

Amateurvoetbal loterij

1 juli 9:45  Afgelopen twee seizoenen zijn anders gelopen dan normaal. Het seizoen 2019-2020 abrupt afgebroken en het nieuwe seizoen was nog maar net begonnen of die was ook alweer beëindigd. Ook de kantines waren langdurig dicht. Onze leden en sponsoren zijn ons trouw gebleven maar desondanks zijn het lastige tijden als vereniging. meer »

Teamindeling senioren

28 juni 8:00  De voorlopige indeling van de seniorenteams voor het seizoen 2021/2022 is bekend. meer »

Kantine weer geopend

14 juni 11:15  Op de donderdag de voetbalkantine weer open. We hanteren hierbij uiteraard registratieplicht en sluiten weer om 22:00 uur de kantine. Er mogen 50 personen gelijktijdig in de kantine en hanteren hierbij: “vol = vol”.

Algemene Leden Vergadering

25 mei 8:00  Betreft: Uitnodiging digitale algemene ledenvergadering meer »